0


Oudejaarsavond - Vier het nieuwjaar 2024 - Gelukkig nieuwjaar 2024

Oudejaarsavond 2024: Nog een jaar is klaar om weg te vliegen. We gaan nu de juiste momenten van een gebeurlijke verandering in termen van de kalender in. Dit is het moment waarop iedereen over de hele wereld heeft gewacht van de afgelopen paar dagen om het voort te zetten met de best mogelijke vieringen. Hoewel niemand terug kan gaan en een nieuw begin kan maken, kan iedereen vanaf nu beginnen en een geheel nieuw einde maken. Ga vol vertrouwen in de richting van je dromen en leef het leven dat je wilde.
Lees ook
Oudejaarsavond in Parijs
Oudejaarsavond in Parijs

Gelukkig nieuwjaar 2024: Kom, wees degene in de wereld van vieringen en heb het beste gevoel een nieuw jaar te verwelkomen. Met het onthouden van alle ervaringen die u in het jaar had, is het ook de tijd om het komende jaar 2024 het beste onthaal te bieden met alle vieringen, feesten en dans. Ga jezelf onderdompelen in de vieringen en de gelukkigste welkom op de jaarwisseling 2024. Vier oudejaarsavond in een unieke stijl, zodat het gedenkwaardig wordt in je leven. Hier zijn enkele tips om te vieren en dingen te doen op oudejaarsavond, ik hoop dat je het geweldig zult vinden.
Lees ook

Oudejaarsavond 2024-pakket - Dingen om te doen

Diverse personen omhelzen onderscheidende benaderingen om het nieuwe jaar te verwelkomen; sommigen krijgen een kick van de kans om het onopvallend door te brengen, sommigen springen in de kans om te waarderen met familie en metgezellen, terwijl de anderen de kans krijgen een gigantische groep te worden. In het geval dat u op zoek bent naar een aantal ongelooflijke plannen om de avond door te brengen, volgen hier een paar hints:
oudejaarsavond nieuwjaar
oudejaarsavond nieuwjaar

 • In het geval dat u een van de mensen bent die de kans krijgt om het nieuwe jaar met een knaller te verwelkomen, bezoekt u plaatsen zoals Time Square in New York of Sydney in Australië. Je zult de organisatie hebben van duizenden individuen die bewegen, zingen, drinken en waarderen terwijl ze het nieuwe jaar respecteren.
 • Je kunt de Eiffeltoren bezoeken en een adembenemende show van sentimenteel vuurwerk meemaken met je liefste. Houd je handen vast en voel de gloed van kameraadschap. Waardeer alle harmonie en zie het toplicht oplichten als de klok 12 raakt.
 • Voor jongeren is een uitnodigende sociale bijeenkomst een goed plan om de avond door te brengen. Maak eerdere afspraken en ontmoet elkaar op een fatsoenlijke plek waar je enige tijd kunt zitten en praten voordat je op grote voeding en dranken stapt.
 • Een aangename discotheek kan een doelwit zijn op oudejaarsavond. Je krijgt de vergelijkbare groep die graag benen schudt met iedereen die bekend of obscuur is en verwelkomt het jaar met licht, geluid en activiteit.
 • Waarom zou je geen regeling treffen om op de 31e plaats te komen? Organiseer de tickets eerder, zit, ontspan en waardeer elke scène van de film met je begeleiders van aanbeden en als je blijkt, is het jaar veranderd in het tijdschema!
 • Je kunt een klein gezelschap bij je thuis mastermind zijn waar je dierbaren kunnen worden verwelkomd. Bekijk alles over het spelplan zodat er geen tekort is aan voeding, dranken, vriendelijkheid of meer, geluk. U kunt ook een passend onderwerp kiezen van uw beslissing voor de bijeenkomst.
 • Je kunt een fatsoenlijk avondmaal verwachten bij een fatsoenlijke eetcafe met je familie en wat kwaliteitsenergie investeren. Neem uw kinderen, geef hen zegeningen en verwelkom het nieuwe jaar met een zegen, zonder schuldbekentenis.
 • Je kunt een rechttoe rechtaan gezelschap van 4/5 metgezellen beheersen. Zit in een kleine cirkel en waardeer wat geweldige voeding, drankjes en beten terwijl je proest en het delen van mijmeringen.
 • Je kunt een extravagante reis boeken met de juiste activiteiten voor het eten en drankjes voor de avond. Verwelkom uw dierbaren om een ​​schitterende nacht te hebben terwijl u een welkomstgroet in een ander jaar over de zee uitspreekt.
 • Je kunt van plan zijn om die nacht voor je hele gezin te koken en je verbazen met een smakelijke hemelse voeding die ze diepgeworteld zullen herinneren.
 • Je kunt met je aanbeden naar een afgezonderde kustlijn gaan en een lange wandeling maken. Waardeer de zweepgolven en de prachtig verlichte maan en voel de vreugde om als één te zijn.
 • Als je de kans hebt dat je in een staat van gemoedstoestand bent om de stad te onderzoeken, zorg dan voor een taxi en ga op stap met je familie. Niets kan de kwaliteitstijd die wordt doorgebracht coördineren als u van het ene naar het andere gedeelte rijdt.
 • Als je toevallig een liefje van steenmuziek bent, organiseer je organiseren voor de dichtstbijzijnde shake-show. Houd rekening met een paar drankjes en waardeer de melodische nacht. Houd er bovendien rekening mee dat je zo luid mogelijk moet schreeuwen wanneer je meest geliefde vakman het podium schudt.
 • In het geval dat kunstwerken u tot op heden verleiden, waarom dan niet de open deur accepteren om uzelf een "gevestigde" traktatie te geven, midden in de vooravond? Je kunt enkele ensemblesavonden of muziekdrama-shows krijgen en zo een rijke, conventionele maar smaakvolle aanpak volgen om het nieuwe jaar te verwelkomen.
 • Je kunt elk moment van de oudejaarsavond waarderen in een formele balzaal, met je aanbeden. Terwijl je handlanger in beweging zwaait, voel je je in het paradijs. Begin met het begin en roosteer om het nieuwe jaar met iedereen in de buurt te verwelkomen.
 • Als je toevallig de nacht thuis wilt doorbrengen, ga je voor een aantal fatsoenlijke versieringen die eerder dit jaar zijn gesloten. Verlicht elk leven met geurkaarsen of schitterende bolletjes. Maak slimme sterren of ballen en hang ze overal omheen. Speel wat lichte muziek en zit met een glas champagne om elke smaak ervan te waarderen.

Top 10 bestemmingen voor oudejaarsavond 2024 met overnachting

Je kunt gerust zeggen dat je een van de mensen bent die nooit de kans laat om te feesten - vooral op oudejaarsavond? Interessant is echter dat cultuur en tradities in elk deel van de wereld onderscheidend zijn, maar toch houdt elke menselijke ziel ervan de energie te investeren met familie en metgezellen, zonder een beperking te krijgen! Voor de kans dat je het glanzende nieuwe jaar echt moet verwelkomen in een nieuwe plastic bestemming, afgezien van je eigen specifieke plek, zijn hier enkele nieuwe plekken die je kunt overwegen om de klok 12 uur te laten zien.
 • New York, VS: Topbestemmingen oudejaarsavond
 • Niagara Falls, Canada: beste nieuwjaarsbestemmingen
 • Rio de Janeiro, Brazilië: beste nieuwjaarsbestemmingen
 • Edinburgh, Schotland: de topbestemmingen voor oud en nieuw
 • Goa, India: beste nieuwjaarsbestemmingen
 • Londen, VK: Topbestemmingen oudejaarsavond
 • Tokio, Japan: Bestemmingen voor oudejaarsnacht
 • Parijs, Frankrijk: beste nieuwjaarsbestemmingen
 • Koh Phangan, Thailand: Topbestemmingen voor oudejaarsnacht
 • Sydney, Australië: Topbestemmingen oudejaarsnacht

Vier het nieuwe 2024-jaar over de hele wereld

Van het Amerikaanse zuiden tot de heuvels van Roemenië, hoe kinderen in het nieuwe jaar bij hun ouders bellen.

Armenië

Moeders maken speciaal brood voor hun gezin en kneden geluk en goede wensen in het deeg voordat het gebakken wordt.

Bahamas

Mensen brengen maanden door met het maken van uitgebreide kostuums voor de Junkanoo-parade. De vreemdste en mooiste kostuums winnen prijzen.

Bolivia

Families hangen kleine zelfgemaakte stro of houten poppen buiten hun huizen voor geluk.

Denemarken

De Denen gooien oude gerechten bij de deuren van de huizen van vrienden voor goed geluk. Het vinden van een grote stapel gebroken gerechten op de ochtend van 1 januari betekent dat je veel vrienden hebt.

Ecuador

Families vieren "Año Viejo" door oude kleding met kranten en vuurwerk te vullen, net als een vogelverschrikker. Om middernacht zet elk gezin zijn dummy in vuur en vlam, wat staat voor het vertrek van het oude jaar.

Griekenland

Ouders vullen hun kinderschoenen 's nachts met geschenken. Ze vertellen de kleintjes de geschenken van St. Basil, die bekend stond om zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid voor kinderen en armen.

Japan

De Japanners versieren hun voordeuren met pijnboomtakken en bamboe om gezondheid en een lang leven te brengen. Ze kunnen ook fans, zeewier of varens toevoegen voor geluk en geluk. Kinderen krijgen kleine geschenken met de naam otoshidamas. Om middernacht worden er 108 keer klokken en gongs gebeld om 108 problemen te verjagen, en mensen lachen om de slechte geesten weg te jagen.

Portugal

In het noorden gaan kinderen hollen en zingen oude liedjes, Janeiros, van huis tot huis, waar ze snoep en munten krijgen.

Puerto Rico

Kinderen gooien emmers water om middernacht uit het raam om hun huizen van kwade geesten te bevrijden.

Roemenië

Kinderen wensen mensen een gelukkig nieuw jaar door ze licht aan te raken met een boeket genaamd sorcova, dat bestaat uit takken van een appel, peer, kers of pruimenboom om vruchtbaarheid, gezondheid en zuiverheid te vertegenwoordigen. Traditioneel zouden de takken op 30 november in water zijn geplaatst, zodat ze op oudejaarsdag zouden bloeien. Tegenwoordig versieren mensen de takjes met bloemen van gekleurd papier.

De zuidelijke Verenigde Staten

Veel zuiderlingen eten black-eyed peas voor veel geluk. Rond eten is in veel culturen traditioneel voor het nieuwe jaar omdat cirkels continuïteit vertegenwoordigen. Zwartogige erwten worden als bijzonder gelukkig beschouwd omdat ze twee concentrische cirkels bevatten.

Spanje

Wanneer de klok middernacht toeslaat, eten mensen 12 druiven, één voor elke slag van de klok en voor veel geluk in elke maand van het nieuwe jaar.

Zwitserland

De Zwitsers lieten een druppel crème op Nieuwjaarsdag op de grond landen om geluk te brengen.


Coole en grappige oudejaars pick-up lijnen


Als de gelegenheid van het nieuwe jaar komt en iedereen er een hele tijd strak voor zit, voor New Year's Countdown of feesten. Nieuwjaarsfeesten zijn constant uitzonderlijk want iedereen beïnvloedt mensen in de hele wereld om voorbereid te zijn om nieuwe mensen te ontmoeten bij hun nieuwjaarsaanvang. Dus in het geval dat iemand op zoek is naar Oudejaarsavond Pick-up Lijnen dan is dit de perfecte plek om naar te kijken. We hebben gedacht aan een soort nieuwjaars-ophaallijn zoals kleverige, amusante soort en bovendien zoete lijnen die je vooravond meer uniek maken voor het nieuwjaarsevenement. Individuen kunnen deze conversatiestarters gebruiken om te verzegelen en een zoen van je unieke persoon te nemen.

Er zijn nu veel bronnen beschikbaar om de oude ophaallijnen voor iedereen te delen met iedereen. Zoals je kunt delen door gebruik te maken van chatberichten, welkom, sociale media, berichten, enzovoort. Dus denk na over de beste nieuwjaarsgesprekken voor beginners vanuit de onderstaande locaties.
 • Zou ik je eerste misstap van het nieuwe jaar kunnen zijn?
 • Wil je in het nieuwe jaar met een knaller bellen?
 • Probeer niet te snel weg te gaan ... precies het tegenovergestelde dat ik je moet zeggen voordat we afscheid nemen is 'hallo'.
 • Weet je dat het jammer is om zo prachtig te zijn en niemand te hebben om te zoenen om middernacht?
 • Het lijkt erop dat we de belangrijkste zijn die voorlopig nog staan ​​... we zouden moeten vertrekken!
 • Ik kan een betere plek overwegen om champagne te schenken.
 • Ik hoor dat je vastbesloten bent om de jongedame te ontmoeten die je altijd al had gewild. Alles bij elkaar genomen, ben ik hier.
 • Heb je genoeg te drinken gehad om te geloven dat ik nog uitstekend ben?
 • Wat als we in het nieuwe jaar met een knaller bellen!
 • Ik heb een verzamelkap. Wil je een noisemaker zijn?
 • Op een maat van 1 tot 10, ben je een 9. Ik ben de 1 die je nodig hebt.
 • Schat, laat me je nummer echt snel krijgen voordat ik het niet meer nodig heb.
Ten slotte moeten we u dat betrouwbare streven openbaren om de nieuwe dagen van het nieuwe jaar op een buitengewoon voorspoedige manier te beginnen. In deze zin hebben we u een deel van de feesttips uitgelegd, activiteiten op deze oudejaarsavond 2024 voor u allen op de bovenstaande focussen. In het geval dat je deze oudejaarsavond leuk vindt, bezoeken ze op dat moment ongetwijfeld hen op deze nieuwe en goede oudejaarsavond. Met het doel dat gaat over de verwijzing naar oudejaarsavond. Gelukkig nieuwjaar.

Een reactie posten

 
Top